19 mars 2009

Efterlysning!!

Igår kom det ett reklamblad från Lindex i brevlådan. Jag fastnade för den här otroligt söta jeanstunikan/klänningen, men jag skulle vilja ha en liknande till mig själv.
Efterlysningen är alltså, kan någon sy en liknande tunika åt mig?
Jag känner mig inte riktigt mogen att sy mina egna kläder ännu, men jag vet att det finns många av er där ute som är så himla duktiga på att sy båda till barn och vuxna.

Vill du hjälpa mig? Hör av dig isåfall :)





3 kommentarer:

Mimmi sa...

Men visst kan du ge dig på att sy en sådan tunika till dig själv! Tror inte modellen är speciellt svår, har sytt ngt liknande (fast till barn förståss ;-) ).

För att göra det lite enklare så skulle jag utesluta oket och låta vecken gå ända upp till halsringningen. Hittar du inte ett klänningsmönster som har dessa veck så kan du ju bara vidga halsringningen (och därmed hela bredden) så att du får tyg att lägga veck med. Sedan skall du tänkt på att bak och framstycket skall vara lika brett för att det inte skall dra sig. Förslagsvis så skulle jag lägga ett stort veck mitt bak istället för småveck.

Ursäkta att jag "går igång" - jag har alldeles nyligen gjort denna barnklänning och blev så himla nöjd med modellen (och inte var det svårt ;-) )

Lycka till!

Husfrun på landet sa...

Jag har inte lyckats hitta ett enda bra mönster som liknar denna tunika/klänning. Och så är jag kanske lite feg :-) Men tack för peppningen :-D

Drutten sa...

Åh, skönt att höra att det är fler än jag som vill ha barnkläder till sig själv. Jag ser ofta barnplagg som jag tänker att jag skulle vilja ha i vuxenstorlek :-D
Tunikan var jättefin!
Tyvärr kan jag inte så mycket om att sy så jag har inget tips...